Välkommen till

Alpine Ski Pool (ASP)

Vi riktar oss till dig som aktivt tränar och tävlar inom utförsåkning eller till dig som är en passionerad skidåkare och som vill utvecklas på skidorna. Vi gör elitträning tillgänglig för alla typer av skidåkare.

Om oss Ansök till ASP

Race

Raceverksamheten är Alpine Ski Pools hjärta, alla aktiva åkare är välkomna att delta på våra läger. Tränarna inom Alpine Ski Pool går även in som stödtränare eller “tränare åt tränarna” i olika alpina klubbar för att komplettera olika tränarprogram.

ASP- Recreation & Event

ASP gör elitträning tillgänglig för alla typer av skidåkare för en större upplevelse. Du kommer uppleva en helt ny frihet på dina skidor. ASP kan leverera ett event i eventet, t.ex. en dag i backen med en profilåkare eller någon av våra tränare.

Samarbetspartners

ASP samarbetar med olika företag för att din upplevelse eller träning ska bli en upplevelse utöver det vanliga. Kolla in våra samarbetspartners!

Kommande Öppna läger

Öppet FIS Läger 7!!

Exportera till kalender
Kåbdalis
Kom och känn på formen i Kåbdalis tillsammans med oss!!

FIS Läger Jullov

Exportera till kalender
Sälen
Kom och kör med oss under jullovet!!

ASP har glädjen att presentera en ny samarbetspartner!!

   

Håll dina fötter torra och bekväma med Gococo på fötterna!
Gococo använder det snabbtorkande materielat 37.5 Technology i sina strumpor för att du som är ute i naturen, promenerar, springer eller åker skidor skall få friheten att prestera och pusha dig det lilla extra utan att behöva oroa dig för skavsår, blåsor eller kallsvettiga fötter. Få en skönare upplevelse och prestera på topp med Gococo på fötterna!

Gococo erbjuder er en rabatt på 20% av hela köpet! Passa på att köpa outdoor och skidstrumpor till hela familjen! Ange koden: Alpine20 i kassan. Koden gäller till och med 31/12-20, www.gococo.se

Barmarksträning på läger
Team ASP 2020

Team ASP är skapat för ungdomar som vill satsa extra på utförsåkning och som samtidigt vill skapa en plattform och kontinuitet av samma tränare.

Ungdomar som vill åka och träna med andra ungdomar som vill satsa lika mycket på sin sport. Team ASP syftar också till att förbereda ungdomar för vill satsa vidare och kanske söka in på skidgymnasium.

Viktiga hörnstenar är gruppgemenskap, ansvar för skola & idrott samt att ha riktigt roligt!

Läs mer här

Vart håller vi till?

BASEN FÖR ASP LIGGER I SÄLENFJÄLLEN

Genom lokalisering i Sälen så bedriver ASP dom mesta lägren med utgångspunkt i Dalarna.
Men läger genomförs på flera anläggningar runt om i Sverige.

Bilder ASP träning
Bilder ASP läger