ASP – Race

Race är ASP´s hjärta, alla aktiva U14- och U16-åkare är välkomna att ansöka till vårt egna team eller alla äldre åkare till våra FIS-läger. Verksamheten syftar till att komplettera den vanliga klubbträningen.

Kommande Öppna FIS-träningar 22/23

Här ser du alla kommande läger som vi erbjuder och kan enkelt ta del av all information som behövs inför varje läger.

ASP ÖPPEN FIS TRÄNING SÄSONGEN 22-23

Söker du som FIS-åkare träning inför kommande säsong där du själv sätter dina ramar. Där du själv avgör hur mycket du vill köra och när du vill köra. Häng då med på vårt upplägg.

FIS-läger verksamhet

ASP har förutom Team-ASP även träningar för FIS-åkare. Både äldre och yngre FIS-åkare är välkomna att vara med och träna. Dessa träningar kommer även teamets U16-åkare kunna vara med på.

Kommande Öppna Ungdomsträningar med ASP säsongen 22/23

Här kan man anmäla på sig på de öppna läger vi har under säsongen. Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss!! info@alpineskipool.com

Information om Team-ASP 2022-2023

Är du född mellan 2007-2009 och vill du tillhöra ett grymt roligt gäng med andra skidåkare som vill precis samma sak som du? Vill du känna att du i lugn och ro kan fokusera på din idrott och utvecklas i din takt? Då är du välkommen att ansöka om en plats hos oss!

Villkor och anvisningar

Som deltagare på ASP´s läger skall Du ha läst igenom dessa villkor och anvisningar.  Det är förälderns eller vårdnadshavarens ansvar att tillsammans med barnet eller den ungdomen som är deltagare hos ASP läsa igenom villkoren och anvisningarna och försäkra sig om att villkoren och anvisningarna förstås.