Vi välkomnar en ny samarbetspartner till ASP!!

ASP presenterar Kläppen Ski Resort som ny samarbetspartner.

Kläppen, som ligger i sköna dalgången söderut från Sälens by är ett familjeägt företag som erbjuder varierande skidåkning. Söker man branta pister, flacka pister eller långa pister, ja då finns det här. Eller om man vill tänja sina gränser i den enormt fina snowparken som blivit utsedd till den bästa parken flera år i rad och som är nationalarena för snowboard- och freeskilandslaget. Till i år har de även tillsammans med RF, SOK, Svenska skidförbundet och Sälens IF byggt Europas största Big air hopp med landningskudde som kommer användas året runt.

På Kläppen finns även Sälens första gondol som tar er upp till Toppstugan, som är en av många fina restauranger på berget. Kläppen har också de senaste åren satsat i många nya boende, som tex det nya lägenhetshotellet Hotell Kurbits.

Jonas Lind, en av delägarna i ASP säger:

”- För ASP innebär samarbetet enormt mycket. Vi har en fast bas där vi vet att vi kan köra våra läger och träningar i lugn och ro. Det är denna typ av möjlighet som möjliggör det för oss att kunna utveckla åkare och få fram morgondagens nya alpina stjärnor”.

Fredrik Stenmalm, Sportchef på Kläppen Ski Resort säger:

”- För Kläppen är det viktigt att kunna erbjuda bra tränings- och tävlingsmöjligheter för barn och ungdomar inom skidåkning. Samarbetet med ASP är ett till steg i rätt riktning och vi ser fram emot att kunna erbjuda ASP´s ungdomar träningsmöjligheter av riktigt bra klass.    

ASP är väldigt stolt att kunna förknippa sig med Kläppen!