Intresseanmälan till Team-ASP!

Vill du utveckla din skidåkning? Vill du få kontinuitet i din träning? Vill du träna tillsammans med likasinnade ungdomar som vill samma sak som dig?

Team ASP är skapat för ungdomar som vill satsa extra på utförsåkning och som samtidigt vill skapa en plattform och kontinuitet av samma tränare. Ungdomar som vill åka och träna med andra ungdomar som vill satsa lika mycket på sin sport. Team ASP syftar också till att förbereda ungdomar för vill satsa vidare och kanske söka in på skidgymnasium.

Viktiga hörnstenar är gruppgemenskap, ansvar för skola & idrott samt att ha riktigt roligt!

Vi kommer börja den nya säsongen med det nya teamet i maj. Vi startar upp med ett skidläger någonstans i Sverige där det finns snö. Därefter kommer vi genomföra ytterligare ett skidläger innan maj är slut. Under dessa två läger är vårt fokus på grunder och teknik. Mycket friåkning med övningar blandat med enklare banor som vi kan göra övningar i. Dessa två läger är viktiga att vara med på så man inte missar mycket av vår filosofi och tänk vad det gäller skidåkning.

 I början av juni kommer vi köra ett fys-läger där vi genomför tester, går igenom värdegrund och lär känna varandra och har skoj tillsammans. Därefter kör vi igång med skidlägren igen i slutet av juli. Det kommer bli mycket skidåkning innan skolan drar igång i slutet av augusti.

Under våra läger har vi med en lärare som tar hand om skolan. Vi schema-lägger 2 timmar skola varje dag. Ett mer detaljerat program och upplägg kommer att komma när man anmält ıntresse.

Ansvariga tränare för teamet är Jonas Lind, Matias Eriksson och Ola Hedlund. Ola är även teamets lärare på lägren.

Platser som vi förlägger våra läger på är Juvass, Wittenburg (inomhus), Stubaital, Idre och Sälenfjällen. Dessa ställen kan komma att ersättas av andra orter på grund av rådande pandemi.

Alla som blir U16- eller U14-åkare kan ansöka om en plats.

Sista anmälningsdag för att anmäla sitt intresse är 22:a mars 2021. Anmälan sker till info@alpineskipool.com. Skriv namn, klubb och vilken klass man kör i.

Detta är ingen officiell anmälan till teamet. Efter den 22:a mars kommer vi gå igenom intresseanmälningarna för att se hur teamet kan se ut. Därefter kommer man få en officiell förfrågan om att deltaga i teamet.

Kontakta oss  om ni har frågor. Jonas 0763-10 90 60

Välkommen att lämna ditt intresse till Team-ASP!!