ASP´s Wittenburg vistelse blev kanon!!

Från den 1 augusti till 17 augusti genomförde ASP tre olika läger med ett stort antal glada skidåkare!

Anresa var den 31 juli. Vi började med team-läger i sex dagar, sedan FIS-öppet läger i sex dagar för att sedan avsluta med ett fem-dagars läger för teamet igen.

Underlaget var kanon under hela tiden. Det varma vädret utanför hallen gjorde att vi blev lite oroliga över underlaget. På själva kanten ner i branten så mjuknade det lite för varje dag, men det höll sig.

Totalt hade vi på de tre lägren 74 åkare. Bra uppslutning tycker vi! Vissa personer stannade en längre tid och vissa var med på ett läger. Men väldigt mycket skidåkning fick de. Effektivitetet inomhus är svårslagen, man vet att man får sina svängar på de två passen per dag man får. Varje pass är två timmar och det räcker gott och väl.

Wittenburg är smidigt liksom Landgraaf. Dessa två inomhus-hallar är ihopbyggda med hotellet man bor på. Detta underlättar för oss enormt då vi är en del personer som befinner oss där. Maten var kanon (absolut, efter två veckor så började den smaka lite likadan) och det fanns något som alla ville/kunde äta.

Hit kommer ASP att åka tillbaka!!