ASP ändrar om i sin verksamhet!!

ASP kommer satsa till 100%!!

Det har ryktats om att ASP ska läggas ner, vilket inte är fallet. Vi kommer att köra på för fullt men det kommer ske i en annan form mot de senaste åren.
ASP´s ambition med verksamheten är att skapa så duktiga skidåkare vi bara kan och att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna för att lyckas så gott vi kan. Vi anser att tillsammans, och då menar vi oss kommersiella aktörer, klubbar, distrikt, region, skidgymnasier etc etc, bör samarbeta och hjälpas åt. Vi tillsammans bör konkurrera mot övriga världen om att få fram de bästa åkarna. Med detta sagt så vill vi att man ser på ASP som ett komplement och inte en konkurrent till de verksamheter som finns runt om i landet.
ASP kommer inför kommande säsong ta bort teamet som vi har haft i 9 år och enbart köra helt öppna läger, där vem som helst är välkommen att vara med och träna. Allt från ungdom upp till FIS-åkare. Självklart kommer vi dela på gruppen så gott vi kan så att det ska passa alla. Det kommer vara 85 skiddagar från maj till nyår. Vi kommer även köra öppna fys-träningar. Tänket bakom varför vi gör detta är för att den enskilde åkaren ska själv kunna välja om denne vill träna extra utöver den träning som redan finns utan att man ska behöva knyta upp sig eller signa upp sig på ett team.
En viktig del som vi kommer ta med oss från teamet är att vi kommer ha lärarledd skoltid på våra läger. Med oss kommer vi ha en legitimerad lärare som stöttar åkarna i deras skolarbete på plats.
ASP kommer stå till förfogande för skidsverige, om det så är en klubb, skidgymnasium, distrikt, region som behöver hjälp. Man kommer även kunna anlita oss för privata initiativ om så önskas.
Mer information och lägerplan kommer att komma inom kort!!
Har ni frågor så kontakta Jonas Lind, 0763 10 90 60 eller jonas@alpineskipool.com
//ASP