Med sponsringsevent menar vi event där företag får köra en helhetsupplevelse med ASP och Wasavägen.

Under ett event med ASP och Wasavägen.se  så erbjuds företaget en helhet med upplevelser, bekvämt boende och det mesta man kan önska. Genom ett event så sponsrar man  samtidigt ungdomarna som kör med ASP. Man får därmed tillgång till det vanliga upplägget som en sponsor har. Men med eventsponsring får man mkt mer värde i sin sponsring genom ett kraftigt subventionerat event med ASP och Wasavägen.

Alpine Ski Pool – Eventsponsring

Sponsra framtidens skidåkare! Totalt tränar ca 120 barn och ungdomar mellan 9 -15 års ålder med Alpine Ski Pool. Som eventsponsor till Alpine Ski Pool stöttar ditt företag barn och ungdomar i olika åldrar och från klubbar runt om i landet.

Dessutom kör Alpine Ski Pool, –  Team ASP. Det sista steget för de äldre åkarna som tränar med ASP och som vill förbereda sig inför ett eventuellt skidgymnasium. För vissa ungdomar har kanske klubbkompisar slutat träna och genom teamet får man nya kompisar som sporrar och inspirerar till träning.

I teamet ingår idag 38 åkare som är födda 2004 – 2007. Åkarna finns utspridda över hela landet och samlas under ett antal läger under året för träning tillsammans. Gemensamt för ungdomarna är en satsning för framtiden med de grundvärderingar som finns inom ASP.

Eventsponsor

Partner Wasavagen.se

Som eventsponsor erbjuder ASP ett event under vintersäsongen. Det kan vara en konferens för er ledningsgrupp, projektgrupp eller kanske styrelsen. En konferens där Ni bor på www.wasavagen.se.

Partner Fjälläventyr

Kanske vill Ni köra ett äventyr? Fjälläventyr tar hand om Er med deras hundar, skotertur eller kanske GPS orientering. Det finns en mångfald av äventyr och team övningar som Fjälläventyr kan paketera för Er.

Utöver dessa upplevelser så kommer Ni åka skidor med ASP:s tränare vilka garanterat kommer ge Er en ny kunskap och känsla på skidorna. Vi ordnar kock, och alla bokningar som Ni önskar för att upplevelsen skall bli så total som möjligt. Kanske vill Ni kunna genomföra en teamövning med hundspann kombinerat med middag på Gammelgården. 

Sponsorpaket

Event-sponsorskap  45 000:- /år

Ett event under året med Alpine Ski Pool.

ASP lär er åka skidor med nya perspektiv.

Sommarevent kan vara skidåkning på glaciär eller vandring etc..

Event med hundspann eller annan teamövning.

Boende i Sälen  på www.wasavagen.se  med konferensmöjlighet.

Fjälläventyr med Ludwig och hans team.

Reklamplats på alla ASP:s filmer

Sponsorplats A på ASP kläder

Logotyp/reklam med länk på www.alpineskipool.com

Silversponsor  20 000 :-/år

Länk på alpineskipool.com under rubriken ”Partner till Alpine Ski Pool”

Reklamplats ASP filmer

Sponsorplats B på Teamkläder

Med förhoppning om ett spännande samarbete

Jonas Lind

Alpine Ski Pool