Ta din företagsresa ett steg längre, – bjud in medarbetare eller kunder på en upplevelse som skapar mervärde.  Event med ASP handlar om att göra skidåkning tillgänglig bortom den vanliga upplevelsen. Friåkning och träning med elitåkare och  Jonas Lind, tränare med landslagsmeriter, – som Er egen tränare och coach. Ett event kan antingen genomföras som en del i Ert kund- eller personal event eller som en helhetslösning.

ASP erbjuder Ert företag och privatpersoner möjligheten att få köra med några av dom bästa alpina tränarna, – kanske en dag med friåkning med någon av åkarna ur den svenska alpina eliten. Självklart har vi kompetens att ta hand om såväl mindre erfarna skidåkare som riktigt avancerade. Vårt mål är alltid att varje åkares upplevelse är i centrum.

Vi samarbetar med hotell i och utanför Sverige för att tillhandahålla helhetslösningar för er. Självklart även med eventbyråer som tar hand om helheten. Som ett “Event i Eventet” där ASP levererar ett event fristående eller som en egen upplevelse i er redan planerade fjällupplevelse.

Är Du intresserad av att få veta mer om hur man genomför ett event eller ett event i eventet så kontakta oss här.