Hej på er alla som är intresserade av att vara med och träna med Team FIS ASP kommande säsong.

Vi förstår att ni inte riktigt vet vad ni anmäler er till så därför skall vi här ge er lite information:

Det är viktigt att notera att FIS Teamet inte är något gymnasium eller högskola då vi inte har något samarbete med någon skola vad det gäller studier.

Vi kommer bara erbjuda träningsläger och alltså ingen kontinuerlig ”vardagsträning” av det slag som bedrivs av gymnasie- och hög-skolorna.

Lägerupplägget sträcker sig från maj till och med december. Efter det nya året har vi inte lagt någon plan för någon grupp eftersom tävlingsprogrammet inte är ute än.

I november och december försöker vi lägga lägren så det inte krockar med tävling.

Tanken med FIS Teamet är att vi önskar erbjuda ett komplement till skolornas träning om man önskar mer träning.

ASP erbjuder även ”träning efter önskemål” och det kan ni boka personligen eller som grupp eller klubb. Denna tjänst förutsätter att vi har tid men oftast kan vi lösa det.

Planerad träning hösten 2019 FIS team ASP:

Juni: 13-18 jun Juvass

Augusti: 1-6 aug Juvass, 16-21 aug Juvass

September: 7-11 sep Landgraaf, 21-25 sep Landgraaf.

oktober: Två läger i Stubaital med chans till ett tredje om så önskas.

November: Två läger, första i Stubaital, andra lägret oklart vart.

December: Tre läger i Sälen. Antalet kan komma att ändras beroende på intresse.

Dock reserverar vi oss för att om antalet anmälda till lägren understiger 8 personer kommer vi inte att genomföra det lägret. Detta innebär att ni bör komma in med en träningsplan till oss så fort ni bestämt er att vara en del av FIS Team ASP så vi i god tid kan meddela vilka läger som kommer att bli av. Det går naturligtvis att anmäla sig till lägren aven om ni inte är medlemmar men då tillkommer en högre dagsavgift på 750kr/dag.

Vi önskar därför att ni som är intresserade anmäler er via mail till Jonas@alpineskipool.com innan 24 april.  Anmäl er även om det bara handlar om ett läger och ni ej önskar vara medlem i ASP.

Efter den 24 april sammanställer vi antalet intresserade och skickar ut datum för samtliga läger så ni kan planera vad ni önskar delta på.

Mvh

Jonas och Matte